vergrootglas
Vacatures voor juristen in finance
Mieke Vriend

Letselschade, een complex vakgebied waarin kennis en vaardigheden hand in hand gaan.

Interview met Mieke Vriend - Recruiter

´Schadebehandeling is het moment van de waarheid voor verzekeraars. De klant rekent er op dat ze hun belofte waar gaan maken. Een bedrijfsactiviteit die je dus niet zomaar aan derden overlaat. Daar wil je de beste specialisten voor in huis halen. Vanuit onze jarenlange expertise kunnen we die vraag met DEKRA People invullen. Wij leveren op detacheringbasis ervaren schadebehandelaars die opdrachtgevers tijdelijk ondersteunen, achterstanden wegwerken en/of bijdragen aan de verbetering van de procesgang.´ Aldus Esther Meuleman, Manager DEKRA People, in de laatste nieuwsbrief van Schadecarriere. 

Deze maand spraken wij Mieke Vriend, Recruiter bij DEKRA People. Ook zij is vanaf het begin in 2013 betrokken geweest bij de start van de detacheringsactiviteiten: ´Inmiddels hebben wij 25 schadebehandelaars aan het werk bij een groot aantal verzekeraars. Gezien de kansen die de markt biedt, denken wij verder te kunnen groeien tot een team van zo´n 35 medewerkers. Die groei kunnen we overigens alleen realiseren als we de beste schadebehandelaars aan ons weten te binden.' 

Groei in Letselschade
Afgelopen maanden hebben wij weer een aantal nieuwe verzekeraars als klant mogen begroeten. We zien daarmee ook het aantal aanvragen op het gebied van letselschade toenemen. Een complex vakgebied waarin voor het succesvol afronden van zaken kennis en vaardigheden hand in hand gaan. Onze letselschadebehandelaars krijgen regelmatig te maken met zeer emotioneel beladen situaties. Dan is het lastig balanceren tussen empathie en zakelijkheid. Daarvoor heb je echt de nodige levenservaring en vakvolwassenheid nodig. 

Op dit moment willen we ons team graag versterken met een aantal stevige letselschadeprofessionals. Daarnaast is er plek voor 1 of 2 potentials. Jonge juristen die zich verder willen specialiseren binnen dit vakgebied. Naast een intensieve coaching op dossierniveau bieden wij hen o.a. de mogelijkheid om de leergang 'letsel te volgen.

Voor al onze vakprofessionals geldt overigens dat we veel waarde hechten aan de persoonlijke en professionele groei en daar graag in investeren. 

Visitekaartje
Zoek jij de zekerheid van een vaste baan en de afwisseling van verschillende omgevingen en projecten? Dan komen we graag met je in contact. Je bent het visitekaartje van onze organisatie. Daarom selecteren wij op enthousiasme, kennis en sociale vaardigheden. Van ons mag je verwachten dat we daarin blijven investeren zodat jij goed beslagen ten ijs kunt komen. Spreekt dat je aan? Reageer dan nu! 

Ga naar de vacature van Letselschadebehandelaar

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 13-3-2014
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Legalinfinance.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp