vergrootglas
Vacatures voor juristen in finance
Pepijn Paanen

Ik zoek vooral een prettige collega.

Interview met Pepijn Paanen - General Counsel Blue Sky Group

Pepijn Paanen is General Counsel bij Blue Sky Group. ´Vlak voordat de crisis in 2008 uitbrak trad ik in dienst als enig jurist. Nu zijn we op zoek naar een derde jurist. Dat alleen al geeft de dynamiek aan waarin ons pensioenbedrijf zich bevindt. Groei, nieuwe regelgeving en intensiever toezicht betrekken ons steeds intensiever bij de bedrijfsvoering. Dat levert een bijzonder interessante werkomgeving op voor een professional die zich breed wil ontwikkelen. Als team zijn we verantwoordelijk voor alle juridische en fiscale vraagstukken binnen BSG, met uitzondering van de pensioenjuridische onderwerpen. Maar zelfs dat laatste is niet volledig uit te sluiten. Neem de pensioenopbouw die straks beperkt wordt tot een salaris van € 100.000. Dat dwingt ons om voor onze piloten met een afwijkende regeling te komen. Waarschijnlijk een DC regeling met daaraan gekoppeld diverse beleggingsfondsen. Het opzetten van die fondsen is dan weer onze verantwoordelijkheid.´

Regulatory compliance Naast de juridische vraagstukken zijn we als afdeling ook verantwoordelijk voor de regulatory compliance. Juist in dat kader willen we het team graag versterken met een jonge jurist. Een enthousiaste professional die beschikt over de vaardigheden om succesvol de vertaalslag te maken van wet- en regelgeving naar gedrag, processen en systemen. Mensen voor zich weet te winnen en het operationele werk niet schuwt.

Ben jij die jurist die een omgeving zoekt om zich verder te ontwikkelen tot professional, dan kom ik graag met je in contact. Klik hier voor de vacature Legal Counsel.

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 15-9-2014
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Legalinfinance.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956