logo legalinfinance.nl

Accenture

Apollolaan 150
1077 BG
Amsterdam

Amsterdam
www.accenture.nl


Actief in

Accenture is een wereldwijd bedrijf voor management consulting, technology services en outsourcing.

Medewerkers
Wereldwijd ruim 129.000, waarvan 1900 in Nederland
Structuur

Beursgenoteerde onderneming met vestigingen in 48 landen.

Profiel

Accenture ondersteunt opdrachtgevers in uiteenlopende branches: Communicatie & High Tech, Financiële Dienstverlening, Overheid, Products en Resources. De dienstverlening is onder te verdelen in High Value Consulting, Technology en Outsourcing.

  • Banking Accenture ondersteunt banken bij initiatieven op het gebied van onder andere High Value Consulting, Technology, Outsourcing, CRM, IT Transformation en Wealth Management.
  • Verzekeringen Accenture helpt verzekeraars onder meer met ketenintegratie en kostenbeheersing. Samen met verzekeraar Aon ontwikkelde Accenture een financiële standaard voor verschillende Europese landen. De naam: het Europees Financieel Platform.
  • Pensioenfondsen Accenture ondersteunt pensioenfondsen bij het beantwoorden van zowel strategische als operationele vraagstukken. Over de invloed van het nieuw Financieel Toetsingskader (nFTK) en de International Financial Reporting Standards (IFRS) tot en met het bereiken van 'operational excellence'.

Cultuur
Na hard werken is het goed ontspannen. Van Office Party en Operating Group Meeting, tot uitjes, vrijdagmiddagborrel, hockeycompetitie en skitrip. Er zijn genoeg momenten om met de rest van je collega's leuke dingen te doen.

Juist omdat werken bij Accenture betekent dat je vaak elders aan de slag bent, hechten we veel waarde aan social events en teambuilding. Speciaal daarvoor is er Accentrics. Met eigen workshops, lezingen, congressen en sportevenementen de ideale manier om je collega's en het bedrijf beter te leren kennen. Er wordt veel samen gesport. Zoals bij de fitnessclub van het Hilton op de Apollolaan.

Loopbaanmogelijkheden
Je persoonlijke ontwikkeling is van groot belang. Voor jou en voor ons. Je krijgt van ons alle ruimte om jezelf te ontplooien en alles uit je carrière te halen. Accenture biedt een uitgebreid scala aan opleidingen met veel trainingen 'on the job', soms internationaal. Alles opgeteld zo'n 750 uur in de eerste vijf jaar.