logo legalinfinance.nl

BinckBank

Barbara Strozzilaan 310
1083 HN
Amsterdam

020-5220317
www.binck.com


Actief in

Binck heeft de ambitie om de grootste online bank voor beleggers van Europa te worden.

Medewerkers
250
Structuur

Binck is een beursgenoteerde onderneming.

Profiel

Over Binck
Binck, opgericht in 2000, is een onafhankelijke online bank voor beleggers. Binck heeft een top 5 positie in Europa en een beursnotering aan NYSE Euronext Amsterdam. Sinds 1 maart 2006 maakt het bedrijf onderdeel uit van de Amsterdam Smallcap Index (AScX).

Binck heeft de ambitie om de grootste online bank voor beleggers van Europa te worden. Als de nummer één online bank voor beleggers in Nederland en België met sterk groeiende activiteiten in Frankrijk en Italië is Binck hiervoor hard op weg.

Met Binck, dat gebruikt wordt in Nederland, België, Frankrijk en Italië, richten wij ons op de actieve en ervaren zelfstandig opererende belegger. Deze particuliere belegger bieden wij orderexecutie tegen scherpe tarieven in combinatie met een aantal faciliteiten zoals een gebruikersvriendelijke beleggingssite en beleggingsapp die onder andere realtime streamingkoersen en nieuws, diepte van het orderboek, research, adviezen en analyses biedt.

Met Alex richten wij ons op de particuliere belegger die meer uit zijn vermogen wil halen. Hiervoor biedt Alex een uitgebreide beleggingssite, beleggingstrainingen, een online spaarrekening en online vermogensbeheer.

Alex en Binck zijn in de afgelopen jaren meermaals door diverse onafhankelijke onderzoeksinstanties uitgeroepen tot “beste” online broker van Nederland.

Naast particuliere beleggers hebben wij ook meer dan honderd professionele partijen als klant. De business unit Professional Services biedt dienstverlening aan vermogensbeheerders, banken en verzekeraars.

Binck heeft momenteel ongeveer 600 medewerkers. In Nederland is ons kantoor gevestigd in Amsterdam, verder hebben wij kantoren in Antwerpen, Parijs, Milaan en Marbella (Spanje).

BinckBank heeft softwarebedrijf Able als dochteronderneming en verder hebben wij belangen in Think ETF's en TOM (The Order Machine).