logo legalinfinance.nl

HVG Law

Kantoren in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.


www.hvglaw.nl
Profiel

Over ons kantoor
In Nederland behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en notariaat. Vanwege onze ondernemende, innovatieve en oplossingsgerichte benadering worden wij beschouwd als toonaangevend in de markt.

Wij zijn bij uitstek een kantoor van deze tijd: professioneel, communicatief en 24/7 beschikbaar voor cliënten.

Kernactiviteiten
Wij doen zaken op het gebied van: corporate & commercial, mergers & acquisitions, insolvency & restructuring real estate, financial services, employment law en intellectual property & ICT.

Daarnaast richten wij ons op specifieke sectoren: health & life sciences, power & utilities, technology, private equity, oil & gas, financial services en real estate.

Kracht van HVG Law
Wij kunnen een multidisciplinaire aanpak bieden. Onze strategische alliantie met EY Tax stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.

Bovendien verschaft onze sectorfocus ons toegang tot actuele kennis en inzichten ten aanzien van een brede waaier van marktsectoren. Zodoende zijn onze adviseurs niet alleen gesprekspartners die weten wat er in uw markt speelt, maar ook begrijpen wat dat voor uw onderneming betekent.

Onze aanpak
HVG Law doet zaken op het hoogste niveau, waarbij kwaliteit, snelheid en cliëntgerichtheid voorop staan. Tevens hechten wij veel waarde aan open communicatie en transparantie en zijn bereid om een stap extra te zetten om onze relaties verder te brengen.

Tot onze clienten kring rekenen wij nationale en internationale ondernemingen, overheden en non-profit instellingen.

In Nederland en over de grens
Met ruim 170 advocaten en (kandidaat-)notarissen zijn wij actief op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen en instellingen relevant zijn. Wij opereren zowel op nationale als internationale schaal met lokale kantoren in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Brussel en een Legal Desk in New York.

Internationaal
Als onderdeel van EY Law is er toegang tot een wereldwijd netwerk van meer dan 2.000 hoog gekwalificeerde juridische professionals die actief zijn in 75 landen.